HELDERBAD

ZWEMBAD

Droomt u ook van een HELDER bad?

De combinatie van een moderne uitstraling en een enorm genot, het zwembad van uw dromen!

Laat u verassen door de vele mogelijkheden, de duurzaamheid en de kwaliteit van onze baden.

Denk hierbij aan een warmtepomp, automatisch rolluik, automatisering doseerregeling of bijvoorbeeld zonnelamellen.

Om optimaal van uw zwembad te kunnen genieten bieden wij u dé oplossing, waarbij genot overwonnen wordt door onderhoud. En waarbij uitstraling gecombineerd wordt met veiligheid.

In ons gamma hebben wij drie typen zwembaden, COMFORT, DELUXE & ROYAL. Zij kunnen allemaal aangevuld worden naar eigen wens.

Kijkt u al uit naar een duik in uw eigen bad?

GARANTIE

Levenslange garantie zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwembad.

PROJECT

Het volledige project nemen wij van u uithanden. 

STIPTHEID

Wij doen onze uiterste best uw project zo spoedig mogelijk te realiseren.

KLANTTEVREDENHEID

Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wij staan altijd voor u klaar.

COMFORT

Belangrijk om weten is dat bij ons starter-zwembad,
de 'Comfort', geen compromissen gemaakt worden wat kwaliteit betreft.
We bieden een zeer degelijk bad aan dat bovendien 100% osmose vrij is en een antibacteriële rand heeft. Het is een zwembad dat vervaardigd is uit Polyethyleen,
Dit is milieuvriendelijke kunststof half fabricaat dat in zijn pure vorm

99,9% gerecycleerd kan worden. Geen enkel bad in dit segment heeft zo'n kleine

afdruk. Onvergelijkbaar met baden zoals polyester of vinylester dat slecht voor de gezondheid is.

VA. €23.000 excl. BTW

Geplaatst

Deluxe

Zwembad 'Deluxe' bevindt in het hoogste segment van de privézwembaden. Met een zeer ruime optielijst kan dit zwembad aan al uw wensen voldoen. Het is een zwembad dat vervaardigd is uit Polypropyleen, Polypropyleen is een stuk stugger en voelt zachter aan dan onze Comfort. De antibacteriële laag is daardoor ook van top kwaliteit. Polypropyleen is een milieuvriendelijke kunststof halffabricaat dat in zijn pure vorm(zoals wij het gebruiken) 99,9% gerecycleerd kan worden. Polypropyleen heeft doorheen de jaren heen reeds z'n kwaliteit bewezen,(opslagtanks voor extreme zuren en basen, meststof mengkuipen in de tuinbouw,…) Bij de Deluxe optie bestaat de mogelijkheid voor een overloopsysteem langs 1 of meerdere zijden te laten plaatsen.

VA. €37.000 excl. BTW

geplaatst

ROyal

Zwembaden in beton hebben het oerdegelijke, het robuuste gevoel. Met bijna een onbeperkte optielijst is de sky de limit, in ons gamma Royale hebben we als parade paardje de beweegbare bodem van het zwembad waarbij men de zwemdiepte met een druk op de knop kan instellen. Betonnen baden bieden wij zowel betegeld aan of met een hoogwaardige naadloze PE-coating. Het heeft 20 jaar geduurd maar nu is er een nieuw product ontstaan dat alle traditionele pleister- of verfbedenkkingen en liners kan elimineren. Deze nieuwe bedekking is resistent tegen kalkaanslag en afschilfering. Het hardt volledig uit in enkele seconden en het is duurzaam. Deze revolutionaire afwerking overleeft alle andere conventionele bedekkingen en wordt zelfs gebruikt om scheuren, osmose vlekken van andere zwembad kuipen te herstellen. Deze coating is vaak de enige oplossing om een renovatie van een zwembad tot een goed einde te brengen. Deze PE-coating is sterk, duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kleurvast, PH-neutraal en chemische bestendig. Uitvoering in overloop langs 1 zijde of langs alle zijden.

VA. €58.000 excl. BTW

geplaatst

HELDER bad prijsaanvraag
arrow&v
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 by Grashelder Bjorn Vleminckx & Meike Drent - Bornem