top of page

Zwembaden

EEN UNIEK BAD VOOR UNIEKE KLANTEN

In samenwerking met een speciliast in zwembaden, plaatsen wij voor jullie een bad op maat. Kleur, grootte, trappen, overloop, vrijwel alles is mogelijk. Dit komt grotendeels omdat alles lokaal wordt gemaakt, door onze eigen mensen. 

Onze kuipen worden gemaakt uit ofwel polyetheleen ofwel polypropyleen. Beiden zijn het milieuvriendelijke kunststoffen dat in zijn pure vorm, zoals wij het gebruiken, 99,9% recycleerbaar.

Een zwembad betreft natuurlijk niet enkel een "kuip", er komen velen andere aspecten bij kijken, denk maar aan een warmtepomp (we leven immers in Belgie), solarlamellen, automatische doseringen en ga zo maar door. 

Wens je een aanvraag, informatie of een offerte op maat? Neem dan even contact met ons op. 

Wens je een plaatsbezoek te brengen aan een van ons zwembaden, dan horen wij dat graag. 

Book a place >
Haasrode Zwembad.jpeg
IMG_0666_lower.jpg

COMFORT

Vanaf 23.000 euro excl. BTW

Belangrijk om te weten is dat bij ons het start-zwermbad, de comfort, geen compromissen gemaakt worden betreffende de kwaliteit. 

Wij bieden een zeer degelijk bad aan dat bovendien 100% osmose vrij is en een antibactierele rand heeft. 

Het is zwembad is vervaardigd uit polyethyleen. Dit is een milieuvriendelijke kunststof halffabrikaat dat in zijn puren vorm 99,99% gerecycleerd kan worden. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan het mileu. Geen enkel bad uit dit segment heeft zo'n kleine ecologische voetafdruk. 

23.000 euro excl. BTW

zwembad-lente-1024x768.jpg

DELUXE

Vanaf 37.000 euro excl.BTW

Onze Deluxe baden bevindt zich in het hoogste segment van de privézwembaden. Met een zeer ruime optielijst kan dit zwembad aan al uw wensen voorzien. Het zwembad wordt vervaardigd uit polypropyleen, dit is een stuk stugger en voelt zachter aan dan de polyetheleen. De antibacteriële laag is hierdoor dan ook net iets beter dan onze comfort. Polypropyleen heeft door de jaren heen zijn kwaliteit al meermaals bewezen bijv. opslagtanks voor zuren. Bij ons Deluxe bad is er een mogelijkheid tot een overloop aan 1 of meerdere zijde. 

37.000 euro excl. BTW

bottom of page